Programajánló

Újra indul a Green-Go Nemzetközi Rövidfilmverseny

Újra indul a Green-Go Nemzetközi RövidfilmversenyA CEEweb a Biológiai Sokféleségért idén ötödszörre hirdeti meg a Green-Go Nemzetközi Rövidfilmversenyt! A verseny idén is várja a kreatív/megdöbbentő/ vicces/ szemléletformáló kisfilmeket (és tanúvallomásokat!) az alábbi 3 kategóriában:

Bővebben...  

Környezetvédelmi rajzpályázat alsó tagozatos általános iskolások részére

Az ENSZ környezetvédelmi világnapjának alkalmából „Környezetvédelem szerintem…” címmel rajzpályázatot hirdet a Vincotte International Hungary Kft.

Bővebben...  

Varázskemence napja – „Jól csak a szívével lát az ember”

Varázskemence napja – „Jól csak a szívével lát az ember” Bár sok fogyatékkal élő ember dolgozik, alkot a hétköznapokban, alig tudunk róluk és ismerjük a tudásukat, képességeiket. Az ő értékeikre világít rá a Varázskemence napja rendezvény 2015. május 16-án a fővárosi Vakok Iskolájában.

Bővebben...  

Hajts két keréken a jövőért! - Biciklis Nap a BME-n

Hajts két keréken a jövőért! - Biciklis Nap a BME-n"2015 április 22-én, a Föld Napján gyere el, és Te is „Hajts két keréken a jövőért” a BME „E” épületénél! A BME Környezetgazdaságtan Tanszék diákjai a kerékpáros közlekedést, az egészség-tudatosságot és fenntarthatóságot népszerűsítik.

Bővebben...  

Reciklista bicikliékszer workshop

A workshopon megtanulhatod, hogy hogyan lehet használt kerékpár alkatrészekből (lánc, gumibelső) ékszereket és egyéb használati tárgyakat készíteni.

Bővebben...  

Miénk itt a park!

A FŐKERT Nonprofit Zrt., immár ötödik alkalommal rendezi meg tavaszváró nagytakarítását, Miénk itt a park! elnevezéssel. A rendezvény idén a Szent István parkban kerül megrendezésre 2015. március 21-én, délelőtt 10 órától.

Bővebben...  

Reciklista: Farmer átalakító és roncsoló workshop

Reciklista: Farmer átalakító és roncsoló workshop"Idén tavasszal és nyáron is divat lesz a lyukas, roncsolt, foltozott farmer. Segítünk, mielőtt elcsábulnál és vennél egy ilyen nagyon trendi darabot, mert fölösleges! Halássz elő egyet a szekrényből, vagy turkálj/csereberélj egyet és gyere, turbózd fel velünk. Lehet szaggatni, vágni, foltosítani, csipkével vagy bőr foltokkal feldobni (állítólag az új trend a velúrrátét lesz :)).

Bővebben...  
Üzenet