ÖKODÍJ formatervezési pályázat

ÖKODÍJ formatervezési pályázatA pályázat célja a környezettudatos üzleti magatartás működés népszerűsítése a „Zöldülnek a királyok” projekt lezárásaként, a zöldüzlet, környezettudatos üzlet verseny díjának megtervezése, elkészítése.

Jelentkezési határidő: 2014. január 31.
A pályázati dokumentációt 2014. február 15. (szombat délig) várják e-mailben
A kész pályaműveket 2014. február 17-én kell leadni személyesen

"A pályázat elsősorban olyan tehetséges fiataloknak szól, akik a mindennapjaikban is környezettudatos életmódot követnek, és innovatív ötletekkel rendelkeznek az újrahasznosítás terén. A pályázaton olyan ötletekkel jelenhetnek meg az indulók, amelyek használt vagy maradék anyagból, ipari nyersanyagokból vagy termékekből készülnek. Innovatív, igényes tervet, terméket várunk használt, illetve maradék anyagok újrahasznosításával.

A Survive Enviro Nonprofit Kft. a Magyar Telekom hello holnap! programjában a budapesti és a pécsi Király utcának közös koncepciót adva, környezettudatosságra ösztönzi az ott található üzletek tulajdonosait, dolgozóit, beszállítóit és vásárlóit is. Ennek keretében került megrendezésre a „Zöldülnek a Királyok” mintaprojekt, környezettudatos üzlet verseny.

A pályaművek díjazása:
I. díj: 50.000 Ft és a tervező és munkájának bemutatása a sajtótájékoztató keretében
II. díj: 25.000 Ft és a tervező és munkájának bemutatása a sajtótájékoztató keretében
III. díj: a tervező és munkájának bemutatása a sajtótájékoztató keretében

Bővebb információ ezen a linken.


Hozzászólások

Üzenet