Elindult a zöldunió! - Összefognak a környezettudatos portálok

zöld8 2016. július 21. csütörtök, 21:45

Elindult a zöldunió! - Összefognak a környezettudatos portálokElstartolt Magyarország első környezettudatos tematikájú értékesítési platformja, a zoldunio.hu, mely egyedülálló modelljével hiánypótló eszközrendszert biztosít tartalomszolgáltató és hirdető partnerei számára.

Bővebben...  

Így akarsz élni 30 év múlva?

zöld8 2016. március 31. csütörtök, 18:31

Így akarsz élni 30 év múlva?Szemétdombok között, kihalt pusztaságban sétál egy ember. Szakadt ruhában, felkészülve minden bajra, ami a zord vidéken érheti. Egy percre megáll, lehajol egy darab hulladékért, és elmélázik a gyerekkorán, hogy milyen is volt akkor az élet... - Kezdődhetne így egy történet.

Bővebben...  

Megjelent az első, hazai ökodizájnereket bemutató könyv!

zöld8 2016. március 14. hétfő, 14:58

Megjelent az első, hazai ökodizájnereket bemutató könyv!A ReCity Magazin első könyve, „A hulladék új élete – Ökodizájn Magyarországon” címmel jelent meg nyomtatásban. A kötet, amely első alkalommal gyűjti csokorba a hulladékból alkotó hazai művészeket, ingyenesen bárki számára online is hozzáférhető.

Bővebben...  

A tiszta levegő növeli az ingatlanok értékét

zöld8 2015. október 15. csütörtök, 20:23

A tiszta levegő növeli az ingatlanok értékétAz amerikai Nemzeti Környezeti Kutatás Központ adatai szerint igenis komoly gazdasági hozadéka van a környezetvédelmi szabályozásoknak. Például az ingatlanárak tekintetében.

Bővebben...  

Kiadták az első zöld rendszámot Magyarországon

zöld8 2015. október 12. hétfő, 08:28

Kiadták az első zöld rendszámot MagyarországonA halványzöld színű rendszámmal igénybevehetőek lesznek az elektromos autóknak járó kedvezmények. Az első, környezetkímélő autók megkülönböztetésére szánt plakettet egy BMW i3 kapta.

Bővebben...  

Környezetkímélő kukásautókat állítottak csatasorba Budapesten

zöld8 2015. szeptember 18. péntek, 00:00

Környezetkímélő kukásautókat állítottak csatasorba Budapesten619 ezer tonna az a hulladékmennyiség, amit az FKF Nonprofit Zrt. járművei Budapest területén belül évente begyűjtenek és elszállítanak, mialatt a hulladékgyűjtő autók havonta átlagosan 2000 km-t tesznek meg a főváros útjain.

Bővebben...  

Mennyire lesz zöld idén a VOLT?

zöld8 2015. június 02. kedd, 13:21

Mennyire lesz zöld idén a VOLT?Hamarosan kezdetét veszi az ország egyik legjobban várt fesztiválja, a VOLT. Ahogy azt már az elmúlt években is megszokhattuk, idén is készülnek olyan rendezvény-elemekkel és programokkal, amelyekkel a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet.

Bővebben...  
Üzenet