Médiaajánlat

A Zöld8.hu nyitott arra, hogy közzétegyen közérdeklődésre számot tartó, fontos vállalati, céges környezettudatos híreket és információkat, termékújdonságokat.

Megjelenési felületeink:

Szalaghirdetés (banner): 728x90, 250x250, 250x max. 500 méretű swf, gif, jpg, illetve png formátumú kreatív, amely a címlapon és a szövegoldalakon is megjelenik (a fejlécben és jobb oldalon).

Szponzorált link: maximum 120 karakter hosszú, kizárólag szöveget tartalmazó, külső webcímre mutató hivatkozás, amely a címlapon és a szövegoldalakon is megjelenik.

PR cikk: maximum 3000 karakter terjedelmű, 3 képet, külső webcímre mutató hivatkozásokat tartalmazó írás. A cikk megírása esetén 2 Ft-os karakterdíjjal számolunk.

Hírdoboz kiemelés: a portálunkon megjelenő cikkek tartalmába ágyazott szövegdobozszerű, keretes írás, maximum 500 karakter terjedelemben.

Hírdoboz banner: a portálunkon megjelenő cikkek tartalmába ágyazott szövegdobozszerű, keretes banner, maximum 550 px szélességben.

Portál szponzoráció: a teljes portál grafikai megjelenésének megváltoztatása a hirdető kreatívja szerint.

Nyereményjáték szponzoráció: a Zöld8 nyereményjátékának szponzorációja, amelynek tárgya az adott hirdető terméke, szolgáltatása.

Hírlevél: A Zöld8.hu heti rendszerességgel megjelenő hírlevelében elhelyezett, szöveget és/vagy képet tartalmazó kiemelés, vagy kreatív.

Videó alapú hirdetés: videóbanner (nyilvános/csak linkkel elérhető YouTube videók a Zöld8 saját csatornáján, az oldalba ágyazva).

Bővebb információért érdeklődjön az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen!

Üzenet