Felhasználói feltételek

A Zöld8.hu oldalain található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezi és azok előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában, a leadben a Zöld8.hu nyitóoldalára mutató link elhelyezésével lehetséges.

A Zöld8.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Nem vállalunk felelősséget a tartalmak pontosságáért és aktualitásáért, továbbá a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért, és az oldalainkról elérhető más internetes oldalak tartalmáért sem.
Nem tartozunk felelősséggel a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, vírusok által okozott, vagy egyéb okból bekövetkezett káreseményekért.

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weblap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőhöz.
Úgy gondoljuk, hogy mindenki arccal és névvel felel a hozzászólásaiért, ezért teljességgel az ő felelőssége azok tartalma. Azonban ha gyalázkodó, személyeskedő, gyűlölködő, vagy trollkodó magatartást látunk, azt törléssel, és szükség esetén kitiltással szankcionáljuk.

A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek soha nem adjuk tovább. A spameket pedig mi sem szeretjük.

Üzenet