Rólunk

Látunk, hallunk, és érzünk.
Látjuk a körülöttünk zajló hihetetlen tempójú változást, és halljuk a sokkoló, megrázó híreket.
De érzünk is, és tudjuk, hogy a változás nem feltétlenül rossz, és a híreket szándékosan formálják úgy, hogy minél hatásvadászabbak legyenek.

Nem gondoljuk azt, hogy minden, ami történik, a világ végét hozza közelebb. Úgy gondoljuk azonban, hogy az emberiség kollektív tudatában megteremtődött az igény arra, hogy másfele irányítsuk sorsunkat. A környezetünkkel való szorosabb együttélés vágya nem azt jelenti, hogy fel kell adjuk civilizációs vívmányainkat. Ahhoz, hogy a természet adottságai és az emberiség igényei egymásra találjanak, meg kell leljük közös határainkat.
Ezt jelenti a környezettudatosság.

zöld8 logóA Zöld8 egy olyan magazin, ami pozitív hangon kíván tájékoztatni az előremutató technikai megoldásokról, jó példákról, és hasznos ötletekről. Ezek mellett természetesen szórakoztat is, és felsorakoztatja a zöld világ híreit, érdekességeit. Ezeknek az elveknek alapján épül föl honlapunk menürendszere is:

Zöldhírek – hírek, újdonságok, információk
Zúzda – újrahasznosítással kapcsolatos hírek
Zoom – iránymutató ötletek, jó példák
Z.Rt. – céges zöldhírek, követhető vállalati magatartás
Zacc – könnyű zöldségek, érdekességek
Z8 Blog – történetek, élmények

Szeretnénk, ha olvasóink aktív részeseivé válnának közös munkánknak és a honlap szerkesztésének. A cikk ajánlása funkcióval arra érdemes témát javasolhatnak a szerkesztőknek. A legújabb cikkekről RSS-csatornánkon, közösségi oldalainkon, és hírlevelünkben is értesülhetnek.

Tudjuk, hogy a világot nem válthatjuk meg. Azonban, ha mindannyian elvégezzük azt, amit saját léptékünkben elvégezhetünk, közelebb kerülünk egy élhetőbb élethez.

Üzenet