Trollkodás - Postán küldi vissza szemetet a blogger

Írta: zöld8 | 2014. november 27. csütörtök, 22:12

Trollkodás - Postán küldi vissza a csomagolás szemetét a bloggerJutott már eszedbe, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy neked kell kezelned a megvásárolt áruk csomagolásából keletkező hulladékot? Egy magyar bloggernek ez kezdte el csípni a szemét, és kíváncsiságból elkezdte visszapostázgatni a szemetet a gyártónak.

Miért evidens, hogy tiéd a gyakran feleslegesen túlcsomagolt termékek után maradó hulladék, amire neked, mint vevőnek tulajdonképpen semmi szükséged nincs, miután kibontottad a holmit? Ezt a kérdést teszi fel a Wastetrolling blog, amelyet jól időzítve az Európai Hulladékcsökkentési héten indítottak.

A szerző nem bőbeszédű, inkább sok képpel dokumentálja, hogyan áll a szemét visszapostázásával. A fotók szerint eddig hét borítékot indított útjára, többek között chipses zacskóval, zsebkendő csomagolással, és valamilyen szájápolási holmival.

A jelek szerint a válaszok sem maradnak el, de ebben persze az is segíthet, hogy a legnagyobb brandeket célozza meg a blogger. A cégek igyekeznek megnyugtatni a visszaküldött csomagolások újrahasznosításáról, de biztosak vagyunk benne, hogy a postázóban erősen húzogatják a szemöldöküket a levelek láttán. A magunk részéről arra leszünk leginkább kíváncsiak, hogy milyen reakció érkezik a gyártótól a visszaküldött csikkre.

kép: wastetrolling.tumblr.com


Hozzászólások

Üzenet