Mennyire lesz zöld idén a VOLT?

Írta: zöld8 | 2015. június 02. kedd, 13:21

Mennyire lesz zöld idén a VOLT?Hamarosan kezdetét veszi az ország egyik legjobban várt fesztiválja, a VOLT. Ahogy azt már az elmúlt években is megszokhattuk, idén is készülnek olyan rendezvény-elemekkel és programokkal, amelyekkel a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet.

A soproni Lövérekben nem először rendezik meg a VOLT fesztivált, szóval nagyon nem is kell bemutassuk, hogy miről van szó. Elég az hozzá, hogy az ország egyik legnagyobb és legjobban várt fesztiváljáról van szó, amelyen a magyar fellépők dömpingje mellett számos nemzetközi sztár is megmutatkozik.

De milyen környezettudatos programokkal készülnek a szervezők? Erre pontos választ nem kaptunk egyelőre, de ahogy megérkezik, frissítjük a cikket. Az elmúlt évek tapasztalataiból sejtjük, hogy idén is lesz civil falu, ahol például a Sopronkőhidai Börtön mobilzárkájában lehet parádézni, vagy különböző egyházak programjait, vagy drogprevenciós előadásokat szemlézni.

Ami a civil falun túl szinte garantált, hogy lesz, az a nagysikerű, és tényleg remek Repohár, aminek a lényege az, hogy egy strapabíró darab, amit egyszer kiváltasz (letétbe teszel érte kb. 200 Ft-ot), és utána végig abba adják az italaidat. Vagyis nincs eldobható pohár, sokkal kevesebb a szemét.

És ha már szemét, évek óta jól bejáratott rendje van a szelektív hulladékgyűjtőknek a VOLT-on. Nagyon bízunk benne, hogy idén is megtaláljuk ezeket a fesztiválon, sőt, az se lenne baj, ha valami újjal is előrukkolnának! Kíváncsian várjuk, 41.4 megapixellel készülünk rá!

fotó: Mohai Balázs


Hozzászólások

Üzenet