Közvetlenül a termelőtől szállít a Neked Terem - Játék!

Írta: zöld8 | 2012. július 07. szombat, 11:34

Közvetlenül a termelőtől szállít a Neked TeremA szolgáltatás célja friss, jó minőségű, kistermelőktől származó zöldséggel-gyümölccsel ellátni kisebb közösségeket, úgy, hogy ezzel együtt csökkentse az élelmiszerek felesleges utaztatását és túlzott csomagolását.

Honnan jött a Neked Terem ötlete?

Hiányoztak a hazai ízek, az igazi paradicsom, paprika, fán termett ropogós cseresznye íze, olyan termékeké, melyek köztudottan vegyszer-, illetve tartósítószer-mentesek és nem több száz kilométert utazva kerülnek a boltokba. Egészségünk, gyermekeink megfelelő táplálása, szervezetünk vitaminhoz jutása miatt fontosak számunkra és vásárlóink számára is ezek az értékek.

Az oldalon azt írjátok, hogy helyben termelt, minőségi árut forgalmaztok. Honnan származnak az általatok kiszállított zöldségek, gyümölcsök?

A zöldségek, gyümölcsök ellenőrzött gazdaságokból származnak. A termelőket hamarosan név szerint is nyilvánosságra hozzuk, csak még folyik az oldal fejlesztése. Beszállítóink között van a bió minősítésű Valahatanya, a Horváth Farm, a kozárdi Hajas Pál és még jó néhány őstermelő, valamint ismerős, akinek kis kertje, vagy gyümölcsöse van.

alt

Honlapotokról előre összeállított dobozokat lehet rendelni. Mi történik, ha valaki változtatni szeretne a doboz tartalmán, vagy valamelyik összetevőjéből eltérő mennyiséget szeretne vásárolni?

2-3 fős családok, és nagyobb, 4-5 fős családok részére ajánlunk előre összeállított dobozainkat. Ezek természetesen csak alapok, ajánlások, vagyis a dobozok tartalma szabadon változtatható, termékek kivehetők és hozzátehetők igény és ízlés szerint.

Tervezitek bővíteni a kínálatot?

A termékskála folyamatos bővítését tervezzük. Elsősorban mézekkel, olajokkal, házi készítésű lekvárokkal, szörpökkel, szarvasgombás (vaj, olaj, fűszerek) termékekkel, fűszerekkel, tésztákkal, pékáruval, 100%-os gyümölcslevekkel.

Elegendő a heti egyszeri kiszállítás?

A rendelések számának növekedésével a későbbiekben heti kétszeri, illetve háromszori kiszállítást tervezünk. Kapacitásunk egyelőre a heti egyszeri szállítást teszi lehetővé, ami ugyan nem tart ki egy hétig, de a későbbi heti két doboz már egészen biztosan igen. Az árut karton dobozban szállítjuk a címre, a csomagolás ingyenes, de az üres dobozt legközelebbi alkalommal visszakérjük, újra használjuk, hogy ne szennyezzük a környezetet.

Hogy látjátok, mekkora igény van a szolgáltatásra? Merre szeretnétek fejlődni?

A Neked Terem június elején indult, és a visszajelzésekből úgy látjuk, hogy van rá igény, különösen kisgyermekesek és idősek körében, akiknek kényelmet nyújt, hogy nem kell piacokon keresgélni, cipekedni, benzinre, parkolásra költeni, mert a szükséges főznivaló, illetve gyümölcs házhoz érkezik. Központunk Budapest II. kerületében van, az I. II. XII. kerületben a kiszállítás ingyenes, de a környező kerületekben is jelképes a díja. Egyelőre budapesti kerületekben, és észak-Pest környéki településeken szeretnénk minél több családdal megismertetni a szolgáltatásainkat. Arra is törekszünk, hogy vásárlóink és termelőink között közvetlen kapcsolat alakuljon ki, későbbiekben e célból kóstolókat, termékbemutatókat, termelő látogatásokat szervezünk.

Megkóstolnád a Neked Terem zöldségeit, gyümölcseit? Most könnyen megteheted, ugyanis ha megosztod a cikket a Facebookon, és lájkolod a Neked Terem oldalát, akkor egy kis doboz nyertese lehetsz!

Kedves olvasóink! Játékunk lezárult, gratulálunk a nyertesnek!

forrás: Zöld8, kép: NekedTerem


Hozzászólások

Üzenet