Használt sütőolajért ad nyereményeket a MOL

Írta: zöld8 | 2014. május 14. szerda, 15:35

Használt sütőolajért ad nyereményeket a MOLA MOL ismét a környezettudatos életmódra bíztat használt sütőolaj kampányával. A cég már több éve gyűjti kútjain a használt sütőolajat, és idén májusban kisebb ajándékokkal is kedveskedik a szorgalmas gyűjtőknek.

A MOL használt sütőolaj gyűjtő kampánya 2011-ben kezdődött, és azóta egyre szélesebb tömegeknek segít abban, hogy megoldjon egy olyan problémát, amiben a kommunális szemétgyűjtés sem tud segíteni.

Hiába szeretnének ugyanis háztartások százezrei fenntartható módon megszabadulni a használt sütőolajtól, a jól ismert sárga, kék és zöld kukák nem adnak erre lehetőséget. Ma már szerte az országban, a MOL hálózatának 178 kútján lehet leadni az otthon összegyűlt használt olajat ahelyett, hogy a lefolyóba öntve károsítanánk a környezetet. A leadott anyagot a MOL tisztítás és feldolgozás után bioüzemanyag összetevőként használja fel.

A cég kommunikációs igazgatója elmondta, hogy az elmúlt három évben több mint 250 tonna használt sütőolajat vittek vissza az ügyfelek a kutakra.

Nyereményjátékkal is motiválnak

A MOL május elseje és június elseje között több országos televízióban, rádióban, napi, heti és havilapban arra biztat mindenkit, hogy adják le a feleslegessé vált sütőolajat. A leadott hulladékért cserébe mindenki egy serpenyőt formázó hűtőmágnest, illetve egy egyedi kóddal ellátott kupont kap, amellyel a www.boldogolaj.hu weboldalon regisztrálhat a MOL sorsolásos játékára.

Számos nyereményt, köztük élmény-utalványokat, illetve fődíjként egy 20 fős grillpartyt sorsolnak ki a vállalkozó kedvű, környezettudatos játékosok között. Három szerencsés nyerteshez pedig Segal Viktor sztárséf látogat el, aki segít a vasárnapi ebéd elkészítésében, és felszolgálásában – remek alkalom arra, hogy lenyűgözzük vendégségbe hívott családtagjainkat és barátainkat.

Mindenkinek akkor van nagyobb esélye a nyerésre, ha minél több kóddal regisztrál. Ezért érdemes minél több használt sütőolajat elvinni a MOL kutakra.

Az akcióban részt vevő kutak részletes listája ITT érhető el.

kép: earmuffboy via Compfight cc


Hozzászólások

Üzenet